Ilmalämpöpumppujen asennus

Kustannustehokkaampi lämmitysmuoto

Ilmalämpöpumppuja on Suomessa asennettu jo yli 800 000 kappaletta ja se onkin yleinen tapa pienentää kustannuksia varsinaisen lämmitysmuodon ohella. Nyrkkisääntöjä pidetään, että mitä enemmän lämmitykseen kuluu energiaa, sen enemmän säästöjä ilmalämpöpumpulla voidaan saada aikaan. Erityisesti öljyllä ja suoralla sähkölämmityksellä lämmitettävät kodit hyötyvät ilmalämpöpumpun tuomista säästöistä. Ilmalämpöpumppu lisää myös asumismukavuutta esimerkiksi kesähelteillä ja pitää vaikkapa kesämökin tai autotallin lämpimänä ja kuivana ilman muuta lämmitysmuotoa.

Tehokkuuteen vaikuttaa kuitenkin sen oikeanlainen asennus sekä sopivan sijainnin valinta. Parhaiten pumppu toimii suhteellisen avoimissa tiloissa, jolloin ilma pääsee liikkumaan mahdollisimman esteettä. Ammattimaisesti asennettu pumppu on myös hiljainen ja turvallinen. Parhaimman lopputuloksen saamiseksi asennuksen suorittaa ammattilainen.

Yhteistyökumppaninamme toimii Scanoffice Oy, joka on Pohjoismaiden suurin ilmalämpöpumppujen maahantuoja. Taatusti turvalliset ja kustannustehokkaat laitteet takaavat maksimaalisen säästön ja asuinmukavuuden.

Scanofficen tuotteista löydät laajasti lisätietoa heidän omalta sivustoltaan.

Ota yhteyttä